Četvrtak, 16/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
16/06Flamengo vs Cuiabá1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/06/2022 07:24
U noći između srede i četvrtka je na programu gotovo kompletno kolo brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Flamenga i Kujabe. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Flamengo

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Flamenga najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i tim koji se nalazi u zoni ispadanja.
Malo ko je očekivao da će jedan od najvećih favorita za naslov prvaka u ovom delu šampionata vezati čak tri poraza, od kojih se poslednji desio na gostovanju kod Internasionala u prošlom kolu kada je bilo 3:1.
Pre toga je Flamengo poražen i na gostovanju kod Bragantina kada je bilo 0:1.

Kujaba

Što se tiče Kujabe, svakako da će primarni cilj kao i prošle sezone biti opstanak u društvu najboljih.
Kako sada stvari stoje deluje da će to ovog puta biti daleko teži zadatak, iako se ova simpatična ekipa koja je tek prošle sezone došla do svog debitantskog nastupa u Seriji A, nalazi na 18. mestu na tabeli uz primera radi isti broj bodova kao i Flamengo kod koga između ostalog i gostuju ovog puta.
U prošlom kolu je Kujaba odigrala jedan solidan meč na svom terenu protiv Bragantina u kom nije bilo pobednika, pošto je na kraju bilo 1:1.

Naš predlog

Flamengo više nema prava na kiks, ali i bez toga, smatramo da će tim sa "Marakane" opravdati ulogu favorita i slaviti na ovom susretu pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.