Petak, 17/06 - Fudbal, Argentina, Primera
17/06Rasing Klub vs Velez Sarsfild1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
16/06/2022 04:18
U četvrtak je jako slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Rasinga i Veleza. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Rasing

Fudbaleri Rasinga igraju promenljivo na startu šampionata, i to pošto je ova ekipa na dva odigrana meča ostvarila po jedan trijumf, i jedan poraz.
U prvom kolu je tim iz Aveljanede odigrao jedan sjajan meč na svom terenu i slavio protiv Urakana, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Nažalost, u drugom kolu smo bili i svedoci prvog poraza Rasinga u ovogodišnjem izdanju Superlige, i to pošto je ova simpatična ekipa izgubila na gostovanju kod Godoja, kada je bilo 2:0.

Velez

Što se tiče Veleza, sigurno je da smo od ovog tima daleko više očekivali kada je u pitanju ovogodišnje izdanje argentinskog prvenstva.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi tek na 26. mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
U prvom kolu je Velez remizirao na gostovanju kod Patronata, kada je bilo 1:1, da bi nakon toga ovaj tim doživeo poraz na svom terenu protiv Platensea, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Poznato je da Rasing iz Aveljanede igra sjajno na domaćem terenu i mišljenja smo da će ova ekipa to potvrditi i na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.