Subota, 18/06 - Fudbal, Norveška, Elitserija
18/06Sarpsborg vs StromgodsetUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
16/06/2022 19:17
Posle dužeg vreena evo i jedne utakmice norveške elitne serije. U Sarpsborgu gostuje odlični Stromsgodset. Utakmica je na programu u subotu u 16 časova.
Sarpsborg

Domaći fudbaleri otišli su na odmor posle ubedljive pobede nad Jervom od čak 5:0 i to na strani. Time su prekinuli niz od tri uzastopna poraza, od toga dva poslednja su doživeli na svom terenu od Olesunda i Moldea. Njihov učinak posle devet odigranih utakmica je po četiri pobede i poraza, uz samo jedan remi. Trenutno su na sedmom mestu, i takvim plasmanom mogu biti zadovoljni, pošto su njihove ambicije da što pre obezbede opstanak. Odlikuje ih solidna efikasnost, pa su u ovih devet utakmica čak 17 puta zatresli mrežu svojih rivala, dok su za to vreme primili 11 golova. Za to su najzaslužnije dve \'\'petrade\'\' na strani, već pominjana protiv Jerva, i nešto ranija na severu zemlje, protiv ekipe Tromzea.

Stromsgodset

Sudeći po dosadašnjim izdanjima tim iz Dramena bi mogao da bude hit prvenstva u prvoj ligi Norveške. Stromsgodset je odigrao deset utakmica, sakupio 17 bodova i trenutno drži 4. mesto na tabeli. Ispred njih su Lilestrem, Molde i Viking, a u leđa im gledaju Rozenborg i aktuelni šampion Bode/Glimt. Stromsgodset je posebno bio uspešan u prethodnim kolima, pre odlaska na pauzu zbog obaveza nacionalnog tima. Selekcija Norveške je igrala odlično u B diviziji Lige nacija, trenutno su prvi u konkurenciji Srbije, Švedske i Slovenije, ali šta to vredi kada neće na Mundijal u Kataru. U šest prethodnih kola Stromsgodset je upisao četiri trijufa i dva remija, što iznosi 14 od 17 bodova, koliko imaju. Te pobede i nerešeni rezultati propraćeni su velikim brojem golova, kako u mrežama rivala, tako i u njihovoj. Na tri poslednje utakmice dali su 8, a primili šest golova, što ispada da se po meču na njihovim utakmicama viđa skoro pet golova u proseku. Naravno, nije uvek tako, ali su posle Bode/Glimta tim čiji su mečevi najefikasniji.

Predlog

Kada imate dve ultraofanzivne ekipe jednu protiv druge na terenu, najlogičnije je izbeći konačan ishod i igrati na golove. Možda je gost malo bliži uspehu, bar sudeći po formi koju je imao pred odlazak na pauzu, ali je pitanje da li uspeli da je zadrže. Zato ćemo vam predložiti da odigrate golove, a naš tip je 3+. Za ovaj predlog u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.