Petak, 17/06 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
17/06Derry City vs Drogheda UnitedUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
17/06/2022 02:22
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč irskog šampionata, a ovoga puta je reč o duelu između Deri Sitija i Drogede. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Deri Siti

Fudbaleri Derija su sjajno startovali u ovogodišnjem izdanju irskog šampionata, međutim kako je vreme prolazilo tako je i ovaj tim pružao sve slabije partije, zbog čega se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Šamrok.
Na pet poslednjih mečeva Deri Siti ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa doživela čak tri poraza uz dva remija.
Inače, u prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Fin Harpsa, kada je bilo 2:2.

Drogeda

Što se Drogede tiče, ovaj tim se nakon osamnaest odigranih mečeva nalazi na osmom mestu na tabeli koje je ujedno i posldenje koje na kraju prvenstva znači opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku Drogeda ima čak devet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe, pa apsolutno nema nikakve sumnje da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu irskog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je Drogeda remizirala na gostovanju kod favorizovanog Bohimijana, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Deri je svakako veliki favorit na ovom duelu koji će nam po našem mišljenju doneti dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.