Nedelja, 19/06 - Fudbal, Argentina, Primera
19/06Lanus vs KolonDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
17/06/2022 15:13
Prvenstvo Argentine se tek zahuktava, a odigrana su tek tri kola. Lanus u nedelju od 20.30 dočekuje Kolon.
Lanus

Tri kola su prošla a Lanus još nema pobedu. Posle dva remija na startu, jednim na strani i drugim kod kuće, usledio je i prvi poraz. Gostovali su kod Atletika Tukumana, vodili na poluvremenu, ali su dozvolili domaćinu preokret u nastavku i ovi su sa dva gola Karere slavili pobedu. Sada je Lanus na samom dnu tabele, trenutno su na 25. mestu u grupi timova koji imaju samo dva boda na kontu. Za 270 minuta igre dali su dva, a primili tri gola. sada je najbitnije da upišu prvi trijumf, ali Kolon nije ekipa protiv koje možete biti sigurni u tako nešto. Prošle sezone Lanus je oba puta bio bolji od Kolona, a mečevi su bili izuzetno efikasni. Slavili su sa 3:2 u Lanusu i čak 4:1 na strani.

Kolon

Gosti su bili uspešniji u prva tri kola, i oni su u prva dva remizirali, ali su u trećem stigli do prvog trijumfa. Pobedili su slavni River Plejt na svom terenu golom Abile u finišu susreta. Tim iz Santa Fea ima velike ambicije u aktuelnoj sezoni, žele da se umešaju u borbu za vrh tabele i možda poprave rezultat iz prethodne sezone kada su završili na 7. mestu, a samo ih je slabija gol razlika sprečila da budu peti i plasiraju se u kvalifikacije za Kopa Libertadores. Ta pozicija je na kraju pripala Velez Sarsfildu koji je imao mnogo bolju gol razliku i pored činjenice da su oba tima, uz Estudijantes, sakupila po 39 bodova.

Predlog

Kolon je u boljoj formi, ali je Lanus prošle sezone pokazao da ume sa timom iz Santa Fea i ako je na kraju bio slabije plasiran na tabeli, mada samo sa dva boda manje. Što se tiče ovog meča rano je da se upoređuje forma, a predlažemo igru na golove. Prošle sezone je palo 10 na dva meča, a sada verujemo da ćemo videti bar po jedan na obe strane. Za GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.