Ponedeljak, 20/06 - Fudbal, Argentina, Primera
20/06Union Santa Fe vs River Plata1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
18/06/2022 08:08
Ovog vikenda su na programu mečevi četvrog kola argentinskog prvenstva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santa Fea i River Plejta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 23 časa.
Santa Fe

Fudbaeleri Santa Fea igraju dosta dobro na startu novog šampionata, a trenutno se ova ekipa, nakon tri odigrana kola nalazi na jedanaestom mestu na tabeli sa četiri osvojena boda.
U prvom kolu je ova ekipa poražena od finaliste Liga Kupa Tigrea i to na domaćem terenu pošto je bilo 1:2, a nakon toga Santa Fe ne zna za poraz.
Prvo je usledio remi na gostovanju kod Kolona (2:2), a onda je došlo vreme i za prvi trijumf ovog tima u sezoni i to na gostovanju kod novajlije Barakasa, kada je bilo 1:2.

River Plejt

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri River Plejta ubedljivo najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju argentinske Superlige.
Naime, ova ekipa na tri odigrana susreta u dosadašnjem toku šampionata, ne samo da nije uspela da dođe do trijumfa, već nije uspela da postigne ni gol, što je malo ko i mogao da pretpostavi pogotovu nakon prošle sezone u kojoj su izabranici Marsela Galjarda bez većih problema uspeli da dođu do šampionske titule.
U prošlom kolu je River poražen na gostovanju kod Kolona a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Iako Santa Fe igra sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za prvi trijumf aktuelnog šampiona u novoj sezoni, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.