Ponedeljak, 20/06 - Fudbal, Norveška, 1st Division
20/06Åsane vs RanheimUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
20/06/2022 05:01
U nedostatku nešto bolje ponude za klađenje, za vas smo ovog puta analizirali jedan meč norveške druge lige i to duel između Asanea i Ranhajma. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Asane

Fudbaleri Asanea igraju po sistemu toplo hladno, pa se ova ekipa trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala devet mečeva u drugom po kvalitetu rangu norveškog fudbala i u tom periodu ostvarila dva trijumfa, tri remija i četiri poraza.
U prošlom kolu je Asane poražen na gostovanju kod Raufosa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Ranhajm

Što se tiče Ranhajma ovaj tim se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli, a ono što treba naglasiti je da ova ekipa nakon bledih partija na startu šampionata u poslednje vreme pruža izuzetno dobre partije.
Naime, Ranhajm na četiri poslednja susreta ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa uz jedan remi.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli u jednom fantastičnom meču slavio na svom terenu protiv Fredrikštada, a taj duel je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na tradiciju, videćemo da na međusobnim mečevima između ova dva tima ima pregršt golova, pa bi to svakako trebalo da bude slučaj i ovog puta zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.