Utorak, 21/06 - Fudbal, Argentina, Primera
21/06Velez Sarsfild vs Rosario Central1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
20/06/2022 05:08
Argentinska liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Veleza i Rosarija. Susret između ova dva tima je zakazan za ponoć.
Velez

Fudbaleri Veleza igraju katastrofalno na startu ovogodišnjeg izdanja argentinske Superlige, a to nam najbolje potvrđuje podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na pretposlednjem 27. mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
Do sada je Velez odigrao tri meča u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala i još uvek ne zna za poraz, a u tom periodu je ova simpatična ekipa doživela dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je pretposlednji tim na tabeli poražen na gostovanju kod Rasinga kada je bilo 2:0.

Rosario

Što se tiče Rosarija, deluje da ovaj tim nastavlja i ove sezone sa tradicionalno dobrim partijama na domaćem terenu, ali i isto tako poprilično lošim na strani.
Trenutno se ova ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz četiri osvojena boda.
Do sada je Rosario odigrao tri meča i ostvario po pobedu, poraz i remi. Osamnaestoplasirana ekipa na tabeli je bodove osvajala na svom terenu i to protiv Godoja i Lanusa, dok je jedini poraz Rosario doživeo na gostovanju kod Urakana kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Nakon katastrofalnog starta prvenstva mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jednu dobru partiju Veleza i trijumf na domaćem terenu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.