Utorak, 21/06 - Fudbal, Litvanija, A Lyga
21/06Banga vs Riteriai1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
20/06/2022 16:37
U 16. kolu litvanskog prvenstva Banga dočekuje Riteriai. Meč je na programu u utorak u 19 časova.
Banga

Manje smo, pa skoro uopšte ne, do sada pratili litvnansku ligu. radi se o jednom od najslabijih fudbalskih šampionata u Evropi, što potvrđuju i rezultati kluova iz ove baltičke zemlje u evropskim kupovima, kao i njihove reprezentacije. Ipa, za vreme leta u Litvaniji se igra punom parom, pa ćemo danas analizirati meč domaće Bange i Riteriaija. Domaćin je u donjem delu tabele, trenutno je osmi od deset klubova, koliko igra u eliti. U prethodna tri kola su bez poraza, posle nerešenih rezultata sa Jonavom i Šilauiajiem usledio je trijumf nad odličnom ekipom Hegelmana.

Riteriai

Gosti su u gornjem delu tabele, nalaze se na četvrtom mestu, ali za vodećim Žalgirisom iz Kaunasa zaostaju solidnih sedam bodova. Pre dva kola doneli su tri boda sa gostovanja Jonavi, ali su zatim na svom terenu igrali bez pobednika protiv Šiaulija. Imaju dosta šarene rezultate u prvih 15 kola, ali to nije ništa novo za njih pošto su i prethodne sezone takmičenje okončali u sredini tabele, na šestoj poziciji. Njihov sadašnji rival bio je jedno mesto iza, ali sa čak deset bodova manje.

Predlog

Ovo je drugi međusobni duel ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni. U prvom delu Riteriali je slavio minimalan trijumf, a prošle godine su poslednja dva meča završena bez pobednika, sa malim brojem golova, a prva dva je dobio Riterai. Igra se četvorokružni bod sistem, pa je ostalo još dosta vremena da se stvari poprave. Ipak, smatramo da su gosti kvalitetniji i da će osvojiti tri boda. Za dvojku se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.