Utorak, 21/06 - Fudbal, Island, Urvalsdeild
21/06Valur vs Leiknir ReykjavíkUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
20/06/2022 21:21
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč islandskog šampionata, a ovoga puta se radi o duelu između Valura i Leiknira. Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 15 minuta.
Valur

Fudbaleri Valura igraju promenljivo na startu islandskog šampionata, a nakon devet odigranih mečeva se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Breidbalik.
U prošlom kolu je Valur odigrao jedan fantastičan meč i savladao upravo lidera na tabeli a taj duel je završen rezultatom 3:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, petoplasirani tim na tabeli je ostvario četiri trijumfa uz samo jedan poraz.

Leknir

Što se Leiknira tiče, ovaj tim se nakon devet odigranih kola nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz samo četiri osvojena boda i kako sada stvari stoje utisak je da je ova ekipa najozbiljniji kandidat da na kraju šampionata napusti najkvalitetniji rang islandskog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je Leiknir u jednom poprilično uzbudljivom susretu remizirao na gostovanju kod Hafnafjodora a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Sva je prilika da nas očekuje jedan i te kako efikasan duel zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionca Meridianbet pripremila kvotu 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.