Sreda, 22/06 - Fudbal, Argentina, Primera
22/06Aldosivi vs PlatenseDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
20/06/2022 22:21
Argentinska Superliga se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta smo za vas analizirali susret između Aldosivija i Platensea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Aldosivi

Fudbaleri Aldosivija igraju katastrofalno na startu ovogodišnjeg izdanja argentinske Superlige, a to nam najbolje potvrđuje i podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova.
Do sada je ova simpatična ekipa na tri odigrana susreta doživela isto toliko poraza, a u prošlom kolu je Aldosivi poražen na gostovanju kod Patronata.
Poražavajuće zvuči podatak da je domaći tim na tri odigrana susreta postigao jedan gol i to u prvom kolu na gostovanju kod Argentinos Juniorsa, kada je bilo 2:1.

Platense

Što se tiče Platensea, slobodno možemo reći da je ovaj tim najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Boku Juniors, koja ima i meč više, pa bi eventualnim trijumfom na ovom gostovanju kod Aldosivija, Platense došao do neverovatne prve pozicije na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Gimnazije La Plate, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Platense iskoristiti loš start šampionata domaćina, i smatramo da najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva neće izgubiti na ovom gostovanju pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.