Sreda, 22/06 - Fudbal, Maroko, Botola
22/06RSB Berkane vs Wydad CasablancaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
21/06/2022 11:50
Šampion Afrike, ekipa Vidada iz Kazablanke ima teško gostovanje kod Berkanea. Meč se igra u sredu u 20.15.
Berkane

Domaći tim je u odličnoj formi, a to se posebno odnosi na utakmice na domaćem terenu. Četiri kola pre kraja prvenstva u marokanskoj Botoli još uvek imaju šansu da budu četvrti i tako izbore plasman u kvalifikacije za Afrički kup konfederacija, a da bi to ostvarili moraju da završe bar na četrtom mestu. trenutno su šesti i imaju četiri boda manje od Magreb Fez-a koji zauzima tu poslednju poziciju koja vodi u kupove. Treba reći da se radi o timu koji igra ultraofanzivno kada je domaćin, pa je na dve prethodne utakmice u Berkaneu palo ukupno 12 golova, a oba ta meču su dobili. Prošlu sezonu su završili na četvrtom mestu, ali je sada pitanje da li ima dovoljno vremena da isprave kikseve koje su pravili tokom sezone.

Vidad

Tim iz Kazablanke je aktuelni šampion Maroka, ali i vladajući prvak Afrike. Nedavno su u finalu afričke Lige šampiona pobedili egipatski Al Ahli i preuzeli primat na \'\'crnom kontinentu\'\'. Prošle sezone su ostavili svog najvećeg rivala Raju Kazablanku na osam bodova minusa, ali im sada gradski rival diše za vratom i zaostaje samo tri boda. Upravo je gostovanje u Berkaneu jedno od najtežih ispita za ekipu Vidada do kraja sezone, pa se u Raja Kazablanki nadaju da bi Vidad ovde mogao da se oklizne. Zanimljivo je da je Raja Kazablanka pobedila Vidad u međusobnom duelu pre sedam dana, ali je taj meč došao neposredno posle finala afričke Lige šampiona, pa su fudbaleri Vidada još bili u euforiji zbog osvajanja tog pehara.

Predlog

Gosti su favoriti, pobeda bi im, najverovatnije, donela novi naslov prvaka Maroka, ali nikako neće biti lako u Berkaneu. Ima i domaćin svojih planova, a trijumf nad najboljoj ekipom Afrike sigurno bi doprineo ispunjenju njihovih ambicija. U prvom delu sezone Vidad je pobedio Berkane u Kazablanki sa 2:0, a slavio je i na oba prošlogodišnja okršaja. Na ta tri meča Berkane nije dao ni gol, a smatramo da je vreme da pogode mrežu velikog rivala. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG u kladionici CircusCasino kvota je 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.