Četvrtak, 23/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
23/06Korintijans vs Santos1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/06/2022 23:48
Sredinom nedelje nas očekuju mečevi brazilskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Korintijansa i Santosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Korintijans

Fudbaleri Korintijansa igraju poprilično dobro ove sezone, a svakako da je najbolji pokazatelj za to plasmas na drugo mesto na tabeli brazilske SErije A, što je zaista malo ko očekivao, pogotovu nakon prošlog šampionata koji nije bio baš najbolji.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila dosta teže nego što se očekivalo protiv Gojasa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu drugoplasirani tim na tabeli Serije A je do sada odigrao šest mečeva kao domaćin i ostvario četiri trijumfa i dva remija.

Santos

Što se tiče Santosa, slavni brazilski klub za primarni cilj ove sezone ima plasman u Kopa Libertadores, ali već sada deluje da će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, ova ekipa se nakon trinaest odigranih kola nalazi tek na osmom mestu na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Bragantina, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Što se tiče gostovanja, do sada je nekadašnji šampion Brazila ostvario jedan trijumf na strani, tri remija i dva poraza.

Naš predlog

Svakako da Korintijans nakon sjajnog uvoda sezone želi da ostavi što bolji utisak i u brazilskom Kupu, a kada se sve sabere i oduzme, mišljenja smo da je domaća ekipa veliki favorit na ovom susretu protiv Santosa kome baš i ne cvetaju ruže na startu prvenstva.
Zbog svega toga vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.