Sreda, 22/06 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
22/06Inter Turku vs Lahti1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/06/2022 00:05
Finsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Inter Turkua i Lahtija. Meč između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Inter Turku

Fudbaleri Intera igraju solidno na startu finskog šampionata, a trenutno se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Kups.
Do sada je ovaj tim odigrao jedanaest mečeva u najkvalitetnijem rangu finskog fudbala i ostvario četiri trijumfa, tri remija, ali i četiri poraza.
U prošlom kolu je Inter odigrao jedan solidan meč i remizirao na gostovanju kod SJK-a, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Lahti

Što se tiče Lahtija, kako sada stvari stoje utisak je da će se ova simpatična ekipa do kraja šampionata boriti za opstanak u društvu najboljih.
Naime, trenutno se Lahti nalazi na desetom mestu na tabeli, a ono što nikako nije dobro je da ovaj tim na pet poslednjih mečeva ne zna za trijumf, pošto je u tom periodu desetoplasirana ekipa na tabeli doživela tri poraza i dva remija.
U prošlom kolu je Lahti poražen na gostovanju kod Ilvesa, u jednom sjajnom susretu koji nam je doneo čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.

Naš predlog

Lahti ima dosta problema na startu najkvalitetnijeg ranga finskog fudbala i mišljenja smo da će to domaćin znati da iskoristi, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.