Petak, 24/06 - Fudbal, Venecuela, Primera Divison
24/06Caracas vs Zulia1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/06/2022 21:07
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč šampionata Venecuele, a ovog puta je reč o duelu između Karakase i Zulije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:15h.
Karakas

Iako je Karakas dosta dobro startovao u ovogodišnjem izdanju venecuelanskog šampionata, utisak je da ova ekipa igra zaista loše u poslednje vreme.
Naime na pet poslednjih susreta Karakas je bez trijumfa, a u tom periodu ova ekipa je doživela tri poraza i dva remija.
Nakon sedamnaest odigranih kola ovaj tim se nalazi na desetom mestu na tabeli sa dvadeset osvojenih bodova, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Sentrala kada je bilo 1:0.

Zulija

Za razliku od Karakasa, fudbaleri Zulije igraju fantastično u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je podatak da ova ekipa ekipa na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz, zbog čega je Zulija napredovala do devetog mesta na tabeli uz dva boda vipka u odnosu na desetoplasirani Karakas kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je devetoplasirana ekipa na tabeli odigrala još jedan sjajan meč i slavila na svom terenu protiv Ermanosa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Karakas posle baš dosta vremena konačno zabeležiti jedan trijumf, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.