Utorak, 05/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
05/07The New Saints vs Linfield1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/07/2022 11:59
Žreb je u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona spojio dva šampiona iz Velike Britanije, velškog i severnoirskog. Meč u Osvestriju igra se u utorak u 20 časova.
TNS

Još jednu titulu TNS je osvojio u Velsu bez većih komplikacija. Od kada su preuzeli primat u ligi ovog dela Velike Britanije samo je Konahs Ki uspeo da ih za kratko odvoji od pehara. Prošle sezone imali su čak 21 bod više od drugoplasiranog Bala Tauna i dominantno stigli do šampionskog lovora. Nije liga Velsa u kategoriji jačih, šta više nalazi se među najslabijim u Evropi, pogotovo jer one najbolje ekipe igraju u engleskim ligama. Teško je očekivati da TNS, ili neki drugi tim, napravi neki veći uspeh, a pod tim podrazumevamo palsman u grupnu fazu bilo kog takmičenja. Ipak, ako neko ima šanse, to je TNS, s obzirom da poraz od nekog rivala ne znači i konačno ispadanje iz Evrope.

Linfild

Sve što važi za Vels i njegovu fudbalsku ligu, važi i za Severnu Irsku i njihovo takmičenje. Jedino je ono bilo mnogo dramatičnije prošle sezone. Linfild je postao šampiona sa samo jednim bodom više od drugoplasiranog Kliftonvila i zato sada igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ne možemo reći da su favoriti u dvomeču sa TNS-om, ali nisu ni autsajderi. Nekako su ove dve ekipe približne po kvalitetu, a pripremajući se za novu sezonu Linfild je već igrao sa jednom ekipom iz Velsa, bio je to Njutaun, a meč je okončan bez golova.

Predlog

TNS je jači od Njutauna, a njih Linfild nije uspeo da pobedi. Zato mislimo da su Velšani favoriti makar na svom terenu u duelu sa prvakom Severne Irske. Kako god da se završi prvi meč odluka će pasti u revanšu koji je na programu za sedam dana u Linfildu. Za ovaj meč predlažemo jedinicu, a za pobedu domaćina u kladionici MaxBet dobija se koeficijent koji iznosi 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.