Utorak, 05/07 - Fudbal, Švedska, Seperetan
05/07Halmštad vs Jönköpings AIF1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/07/2022 23:56
U utorak je izuzetno slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Halmštada i Jenćepinga. Meč između ova tima je zakazan za 19 časova.
Halmštad

Kako sada stvari stoje fudbaleri Halmštada su najozbiljniji kandidati da se na kraju sezone vrate u najkvalitetniji rang švedskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli a poznato je da prve dve pozicije na kraju prvenstva donose direktan plasman u "Alsvenkan".
Inače, u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli doživeo neočekivani poraz na svom terenu od Treleborga a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Jenćeping

Mora se priznati da smo od fudbalera Jenćepinga očekivali dosta više kada je ova sezona u pitanju.
NAime, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova, a poznato je da ta pozicija na kraju prvenstva znači i baraž meč za opstanak u drugoj ligi.
Inače, u prošlom kolu je Jenćeping u jednom sjajnom susretu remizirao na svom terenu protiv Orgrita, a taj meč je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Za očekivati je da domaća ekipa bez većih problema slavi na ovom duelu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.