Sreda, 06/07 - Fudbal, Japan, J. Liga
06/07Yokohama F. Marinos vs Sanfrecce Hiroshima1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/07/2022 08:01
U sredu je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a ovaj dan nam između ostalog donosi i veliki derbi japanskog fudbala u kom će Jokohama na svom terenu ugostiti Hirošimu. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova.
Jokohama

Fudbaleri Jokohame igraju fantastično ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje glavni je favorit da dođe do naslova prvaka.
Naime, trenutno Jokohama igra brutalan fudbal, o čemu najbolje svedoči podatak da je lider na tabeli na dva poslednja susreta postigao čak devet golova.
U prošlom kolu je prvoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Šimicua a taj meč je završen rezultatom 3:5.

Hirošima

I fudbaleri Hirošime pružaju dobre partije ove sezone, što nam pokazuje i trenutni plasman ove ekipe na tabeli, koja se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Jokohamu, kod koje između ostalog ovaj tim i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan sjajan meč na svom terenu protiv Ivate, koji je završen rezultatom 3:0.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Hirošima ostvarila dva trijumfa, četiri remija i dva poraza.

Naš predlog

Biće ovo prava poslastica za sve ljubitelje japanskog fudbala, a mišljenja smo da je ipak u ovom trenutku domaćin veliki favorit, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.