Sreda, 06/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
06/07Slovan Bratislava vs Dinamo Batumi1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
06/07/2022 02:09
U sredu se nastavljaju kvalifikacije za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Slovana i Dinamo Batumija. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Slovan

Fudbaleri Slovana su prošle sezone došli do šampionske titule u Slovačkoj, i to pošto su na kraju imali čak jedanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Ruzomberok.
Bila je ovo četvrta uzastopna titula za ovu ekipu, a ukupno ih je sakupio 16 otkako je Slovačka nezavisna zemlja, dok je još osam puta bio šampion Čehoslovačke.
U poslednjem pripremnom meču pred duel sa gruzijskim predstavnikom, tim iz Bratislave je remizirao protiv Brna, kada je bilo 2:2.

Dinamo Batumi

Poput Slovana, i Dinamo Batumi je prošle sezone došao bez većih problema do šampionske titule i to pošto je ova ekipa na kraju imala pet bodova viška u odnosu na favorizovani Dinamo iz Tbilisija.
Za razliku od njihovog protivnika koji još uvek nije započeo novo prvenstvo, u Gruziji je do sada odigrano čak dvadeset kola i trenutno je situacija takva da se Dinamo Batumi nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na Dinamo iz Tbilisija, i ovaj tim je na pravom putu da dođe do nove titule prvaka.

Naš predlog

Barem na papiru je Slovan i te kako kvalitetniji rival u ovom dvomeču zbog čega vam najviše i savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.