Četvrtak, 07/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
07/07Olimpija vs Differdange 03Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
06/07/2022 11:22
\'\'Zmajčeki\'\' su veliki favoriti u dvomeču sa timom iz Luksemburga. Prvi meč se igra u Stožicama u četvrtak u 19 časova.
Olimpija

Prethodna sezona nije bila uspešna za Ljubljančane. Olimpija je završila na trećem mestu iza šampiona Maribora i najprijatnijeg iznenađanja, ekipe Kopra. U finišu sezone su igrali dobro, ali je zaostatak, stvoren tokom lige, bio prevelik. Imali su mnogo problema i sa trenerima koji su se smenjivali kao na traci. Ukoliko žele da ponovo budu na vrhu tabele u Sloveniji moraće da naprave neki kontinuitet, kako u igračkom kadru, tako i po pitanju struke. U pripremnom periodu odigrali su veliki broj utakmica, rivali su bili uglavnom timovi iz regiona, a jedini poraz doživeli su od ekipe Čukaričkog.

Diferdanž

Ovaj tim je prvenstvo Luksemburga završio na drugom mestu. Šampion Dudelanž pobegao im je pet bodova na kraju, pa će oni u kvalifikacije za Ligu šampiona, a uz Diferdanž, u kvalifikacije za Ligu konferencija ide Fola. Za razliku od Olimpije oni su nešto kasnije počeli pripreme, i nisu odigrali mnogo kontrolnih mečeva. Prethodnog vikenda igrali su protiv belgijskog Serenga i izvukli odličnih 0:0. Reprezentacija Luksemburga odavno više ne služi za poboljšanje gol razlike, ali klubovi još uvek malo zaostaju. Ipak, sve se više ulaže, liga je zanimljiva i treba uskoro očekivati i proboj klubova iz ove zemlje na UEFA listi. Dok je obezbede neki bolji koeficijent čekaju ih naporne kvalifikacije protiv boljih timova. Treba reći da su sezonu zavšrili u velikom stilu, sa et uzastopnih poebda na kraju.

Predlog

Slovenački tim je veliki favorit za prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Ne samo što je OLimpija kvalitetnija, već će prvenstvo Slovenije ranije krenuti, pa je tim sigurno i u boljoj, odnosno takmičarskoj formi. Gosti će pokušati čvrstom odbranom da dođu do povoljnog rezultata i pokušaju da u revanšu naprave iznenađenje. Naš predlog je mali broj golova, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.