Četvrtak, 07/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
07/07Pogoń Szczecin vs KRUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
6 / 10 Ulog
07/07/2022 03:18
U četvrtak se nastavljaju mečevi kvalifikacija za Ligu konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Pogona i Rejkjavika. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Pogon

Fudbaleri Pogona su igrali sjajno prošle sezone, a svakako da to najbolje potvrđuje i plasman na treće mesto na tabeli što je ovom klubu donelo učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija, i svakako da je Pogon jedan od ozbiljnijih favorita da na kraju dođe do plasmana u treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Inače, do sada je Pogon odigrao samo jednu pripremnu utakmicu i to slavio ni manje ni više nego protiv aktuelnog šampiona Leha, kada je bilo 1:0.

Rejkjavik

Što se tiče Rejkjavika, treba napomenuti da je islandski šampionat uveliko u toku, što bi možda i mogla da bude prednost za ovaj tim u dvomeču, iako odmah na prvu deluje da je prednost na strani poljskog tima.
Trenutno se Rejkjavik nalazi na šestom mestu na tabeli islandskog šampionata, koje je ujedno i poslednje koje na kraju donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Vikingura, a taj meč je završen rezultatom 0:3.

Naš predlog

Jako teško je ovde prognozirati konačan ishod susreta, ali smo mišljenja da nas očekuje dosta golova zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet prirepmila kvotu 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.