Petak, 08/07 - Fudbal, Republika Irska, First Division
08/07Waterford United vs Wexford YouthsUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
07/07/2022 11:39
Dve ekipe iz gornjeg doma druge lige Republike Irske sastaju se u 24. kolu. Meč je na programu u petak od 20.45.
Voterford

Domaćin je u prošlom kolu doživeo poraz od Galveja sa 1:0 i tako je prekinuo niz od čak osam uzastopnih pobeda. Taj poraz dosta ih je koštao, vodeći Kork Siti je sada umakao na 11 bodova razlike, uz činjenicu da Voterford ima utakmicu manje odigranu. Iz druge lige će direktno u eltiu samo pobednik takmilenja, dok se timovi koji završe na sledeća četiri mesta igrati mini Plej-of, posle koga će pobednik u baraž za ulazak u elitu. Dakle, nimalo lak zadatak ne očekuje ekipe koje ne uspeju da uđu direktno, a žele u elitu. Takva ekipa je i Voterford, a do kraja sezone ima dosta vremena da pokušaju da sustignu Kork. Sada su na trećem mestu, iz 19 utakmica imaju 12 pobeda, pet poraza i dva remija, a posle lidera su najefikasniji tim, dali su 41 gol, više od dva po meču.

Veksford

I gosti su trenutno u zoni Plej-ofa, ali na poslednjoj poziciji koja vodi u doigravanje, šestoj. Veksford je osvojio 27 bodova, 11 manje od svog sadašnjeg rivala uz čak dve utakmice više odigrane. Kvalitet ovog kluba nije takav da može da računa na ulazak u Premijer ligu ove sezone, mada su se razna iznenađenja događala u ovoj drugoj ligi. Veksford je u seriji od šest utakmica bez poraza, imaju tri remija i tri pobede u tom intervalu, a u prošlom kolu pobedili su Atolne na svom terenu sa 3:1. Na utakmicama ovog tima pada dosta golova, daju ih i oni, ali ih još češće primaju.

Predlog

Do sada su se ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni sastale dva puta, a oba duela dobio je Veksford. Prvo na svom terenu sa 2:1, a onda i u gostima sa 2:0.Voterford je prošlu sezonu proveo u eliti i veruje da može ekspresno da se vrati. Protiv Veksforda je veliki favorit, pobediće ih i treći put, a očekujemo da ponovo daju bar dva gola. Za T12+ koeficijent iznosi 1.48 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.