Subota, 09/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
09/07Gremio vs Náutico1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/07/2022 08:28
U nedostatku bolje ponude za klađenje, za vas smo ovog puta analizirali jedan meč brazilske Serije B, a ovoga puta je reč o duelu između Gremija i Nautika. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Gremio

Sigurno je da su fudbaleri Gremija jedni od glavnih favorita za plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, a trenutno se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Seriju A.
Na poslednjih pet mečeva prošlogodišnji prvoligaš ne zna za poraz, a u tom periodu je Gremio ostvario dva trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod trećeplasirane Baije, a taj duel je završen bez golova.

Nautiko

Što se tiče Nautika, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje utisak je da će se ovaj tim boriti za opstanak do poslednjeg kola.
Ono što bez sumnje nije dobro je podatak da Nautiko u ovom trenutku ima isti broj bodova kao i sedamnaesoplasirana Ponte Preta, a ono što treba istaći je da oba tima igraju dosta dobro u poslednje vreme.
U prošlom kolu je Nautiko vezao četvrti meč bez poraza i slavio na svom terenu protiv Novorizontina a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je ipak da je Gremio veliki favorit na ovom duelu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.