Subota, 09/07 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
09/07Malme vs Varberg1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/07/2022 03:21
Švedsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Malmea i Varberga. Meč između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Malme

Taman kada smo pomislili da su stvari krenule na bolje po aktuelnog šampiona Švedske, u prošlom kolu se desio jedan neočekivani poraz i to na gostovanju kod Sundsvala kada je bilo 2:1.
U ovom trenutku se Veljko Birmančević i drugari nalaze na petom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Heken.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Malme odigirao šest mečeva na domaćem terenu i doživeo samo jedan poraz, jedan remi i čak četiri trijumfa.

Varberg

Primarni cilj Varberga će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe, pa ako stvari posmatramo na taj način sigurno je da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
U prošlom kolu je dvanaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala jedan sjajan meč na svom terenu protiv Vernama, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 3:0, zbog čega fudbaleri ove ekipe u veoma lepom raspoloženju putuju na gostovanje kod aktuelnog šampiona.

Naš predlog

Sve osim pobede Malmea bi bilo ogromno iznenađenje, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.