Subota, 09/07 - Fudbal, Argentina, Primera
09/07San Lorenco vs Boka Juniors1X2tip: 2
6 / 10 Ulog
09/07/2022 03:28
Deluje da argentinsko fudbalsko prvenstvo odavno nije bilo interesantnije nego što je to slučaj ove sezone, a za vas smo ovog puta analizirali susret između San Lorenca i Boke Juniors. Meč između ove dve ekipe je zakaazn za 20 časova i 30 minuta.
San Lorenco

Fudbaleri San Lorenca igraju dosta slabije nego što je velika većina ljudi to očekivala, a trenutno se ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo sedam osvojenih bodova.
Na pet poslednjih susreta je petnaestoplasirani tim na tabeli ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija.
Inače, u prošlom kolu je San Lorenco doživeo poraz na gostovanju kod novajlije Barakasa, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je San Lorenco ostvario na tri odigrana susreta isto toliko puta remizirao.

Boka Juniors

Što se tiče Boke Juniors, teški dani za argentinskog velikana. Name, klub sa "Bombonjere" je eliminisan u Kopa Libertadoresu od brazilskog Korintijansa i to nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca, nakon čega je otkaz dobio trener Batalja.
Nažalost, argentinski velikan se dosta muči i u nacionalnom prvenstvu Argentine s obzirom da se u ovom trenutku Boka nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova.
U prošlom kolu je aktuelni osvajač Liga Kupa doživeo pravu katastrofu na svom terenu protiv Banfilda, a taj duel je završen rezultatom 0:3.

Naš predlog

Mišljenja smo da bi bilo previše kada Boka i na trećem uzastopnom susretu u prvenstvu ne bi uspela da ostvari trijumf, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.