Nedelja, 10/07 - Fudbal, Norveška, Elitserija
10/07Molde vs Tromse1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/07/2022 19:46
U nedelju nas očekuje nekoliko zanimljivih mečeva u okviru novog kola norveškog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Moldea i Tromza. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Molde

Kada se sve sabere i oduzme, deluje da svi navijači Moldea mogu imati dosta razloga za zadovoljstvo s obzirom da se njihova omiljena ekipa trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Lilestrem.
Međutim, u prošlom kolu je ova sjajna ekipa na svom terenu samo remizirala protiv Jerva, kada je bilo 1:1, a to ne bi bilo toliko tragična da ovaj tim nije možda i glavni kandidat za ispadanje.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Molde ostvario četiri trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Tromze

Što se Tromzea tiče, svakako da će i ovog puta primarni cilj ove ekipe biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Ono što je veoma zanimljivo je da je Tromze na pet poslednjih mečeva isto toliko puta odigrano nerešeno, a poslednji put se to desilo u prošlom kolu kada je ova ekipa na gostovanju kod Sanderfjorda odigrala meč bez pobednika.
Inače, bio je to jedan sjajan duel na kome smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.

Naš predlog

Nakon dva vezana remija deluje da je vreme za pobedu Moldea koji je na papiru daleko kvalitetniji tim od Tromza, pa vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.