Ponedeljak, 11/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
11/07Atletiko Mineiro vs Sao Paulo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/07/2022 20:11
Sva je prilika da nas očekuje još jedan i te kako uzbudljiv brazilski šampionat, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Mineira i Sao Paula. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23:00h.
Atletiko Mineiro

Nakon nešto slabijeg starta fudbaleri Atletiko Mineira pružaju sve bolje partije, a ono što je svakako najbitnije je da su Hulk i drugari sredinom nedelje nakon trijumfa nad Emelekom došli do plasmana u četvrtfinale Kopa Libertadores.
Što se tiče Serije A, aktuelni šampion Brazila je u sjajnoj formi, pa je tako ova ekipa na tri poslednja susreta ostvarila isto toliko trijumfa, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je savladana ekipa Žuventudea na gostovanju (1:2).

Sao Paulo

Što se tiče Sao Paula, ova ekipa se u ovom trenutku nalazi na sedmom mestu na tabeli, a poznato je da će prvih šest timova na kraju šampionata doći do plasmana u Kopa Libertadores, što sigurno i jeste primarni cilj nekadašnjeg šampiona Brazila.
Na dosadašnjih petnaest susreta u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, Sao Paulo je ostvario pet trijumfa, sedam remija i tri poraza.
U prošlom kolu su izabranici legendarnog Rožerija Senija slavili na gostovanju kod Atletiko Goiasa, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše golova, ali i pored toga smatramo da će aktuelni šampion Brazila bez većih problema slaviti na ovom susretu zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.