Utorak, 12/07 - Fudbal, Argentina, Primera
12/07Kolon vs Velez Sarsfild1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/07/2022 19:16
Argentinska Superliga nam je u dosadašnjem toku šampionata donela baš dosta iznenađenja, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Kolona i Veleza. Susret između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Kolon

Fudbaleri Kolona pružaju katastrofalne partije u poslednje vreme, a to nam najbolje govori i podatak da je ova ekipa na poslednja tri meča u najkvalitetnijem rangu argenitnskog fudbala doživela isto toliko poraza.
Da stvari budu gore po sve navijače Kolona, ova ekipa u tom periodu nije uspela da postigne niti jedan gol.
Inače, trenutno se ova ekipa nalazi na 24. mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na poslednjeplasirani tim na tabeli.
U prošlom kolu je Kolon produžio svoju agoniju porazom na gostovanju kod Godoja kada je bilo 1:0.

Velez

Nažalost, Velez je sredinom nedelje eliminisan iz Kopa Libertadoresa i to pošto je ova ekipa pred svojim navijačima doživela poraz od Taljeresa, što je svakako bilo veliko iznenađenje.
Ostaje žal, pošto je ova ekipa sve podredila što boljem plasmanu u najkvalitetnijem takmičenju Južne Amerike, a to se osetilo i na prvenstvo.
Naime, trenutno se Velez nalazi tek na 23. mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ovaj tim poražen na svom terenu protiv Tukumana kada je bilo 0:1.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju katastrofalno u poslednje vreme, a mišljenja smo da će domaći tim konačno ostvariti svoju drugu pobedu u šampionatu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.