Sreda, 13/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
13/07Dinamo Batumi vs Slovan BratislavaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
11/07/2022 15:28
Posle 90 minuta u Bratislavi ekipe su i dalje na početnim pozicijama i pobednik će biti odlučen u Gruziji. Meč u Batumiju igra se u sredu u 19 časova.
Dinamo Batumi

Jedan od neizvesnijih, ali i kvalitetnijih duela prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se između prvaka Gruzije i Slovačke. Možda je neko mislio da će Slovan, tim sa mnogo veći rejtingom, lako do pobede, ali ne treba smetnuti s uma da je Dinamo trenutno najbolja ekipa iz Gruzije, a selekcija ove zemlje bila je pravi hit u novom izdanju Lige nacija. Dinamo je doneo odličan rezultat iz Bratislave, bilo je 0:0, ali su oba tima imali svoje šanse da dođu do pobede. Statistika je nekako bila na sredini, i što će se tiče poseda, i što se tiče pokušaja ka protivničkom golu. Ekipa iz Batumija je trenutni lider gruzijskog prvenstva, posle 20 odigranih kola imaju devet bodova više od imenjaka iz Tbilisija, a prethodno kolo odigrano je 29. juna. Ovaj tim je poslednji poraz dođiveo još 8. marta od ekipe Dila Gori, a od tada je neporažen na 17 prvenstvenih utakmica i onoj jednoj u Slovačkoj. Većina reprezentativaca ove zemlje igra u Batumiju, ali je tu i nekoliko internaconalaca, uključujući bivšeg igrača Partizana Milana Radina.

Slovan Bratislava

Prethodnih godina Sovan je uspostavio dominaciju u slovačkoj ligi, a uspevao je nekoliko puta da napravi i iskorak u Evropi. Sada se susreo sa problemom već na staru evropske odiseje. Prvak Gruzije uopšte nije naivan rival, i pored činjenice da su Slovaci bili nosioci na žrebu. Prvi meč je bio odličan, ali Slovan nije uspeo da stekne nikakvu prednost. Da važi pravilo gola u gostima još uvek, možda ni ovih 0:0 ne bi bili loši, ali pošto će im za prolazak u drugo kolo kvalifikacija trebati pobeda, zadatak je još teži. U Batumiju nije lako igrati, velika je vlažnost vazduha, ali Slovan ima dosta internacionalnog iskustva. Prvenstvo počinje narednog vikenda i Slovan je sigurno i u malo boljoj formi nego pre sedam dana. U pripremnim mečevima imali su samo jedan poraz, od prvaka Češke Viktorije iz Plzenja, a u timu igraju i dvojica srpskih internaconalaca, Ivan Šaponjić i Aleksandar Čavrić.

Predlog

Ko želi u dalje takmičenje mora, pre svega, da psotigne gol. Posle 0:0 u prvom meču šanse su i dalje na 50%-50%, ali je sada domaći teren na strani ekipe Dinama. Gruzijci će pokušati da iskoriste tu činjenicu i napadnu svog rivala, ali moraju da budu i oprezni. Neće se ni Slovan braniti, jer nema ni šta da brani, pa je naš predlog igra gol-gol. Za GG u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.