Sreda, 13/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
13/07Linfield vs The New SaintsUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
11/07/2022 14:41
Okršaj dve ostrvske ekipe, iz zemalja članica Ujedinjenog kraljevstva, doneo je neizvesnu borbu u prvih 90 minuta. Revanš u Severnoj Irskoj igra se u sredu u 20.45.
Linfild

Šampion Severne Irske izgubio je u prvom meču u Velsu minimalnim rezultatom. Taj gol prednosti može da bude veliki kao kuća, ali bi lako mogao da bude nadoknađen koliko na startu meča u Belfastu. Dakle, mnogo je važno kako će Linfild otvoriti ovaj duel, u domaćem prvenstvu Linfild je bio dosta efikasan,a li je do titule došao zahvaljujući samo jednom bodu viška u odnosu na drugoplasirani Kliftonvil. Nije prvenstvo Severne Irske toliko kvalitetno iako se fudbal obožava. Većina perspektivnih igrača igra u engleskim ligama, a oni najkvalitetniji su odavno tamo. Linfild je u najvećem delu meča dobro parirao TNS-u, i ne mislimo da su bez šansi za prolaz u narednu rundu kvalifikacija, što bi značilo da imaju veliku šansu da završe u grupnoj fazi nekog takmičenja, najverovatnije Lige konferencija.

TNS

Na \'\'Park Holu\'\' u Osvestriju bilo je svega, ali je višen samo jedan gol. Postigao ga je domaći tim preko Rajana Brobela na početku drugog poluvremena. Taj gol jeste velika prednost, ali daleko od toga da šampion Velsa ima pred sobom otvoren put do drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Linfild je pokazao da nije slabiji i u Velsu, pa se može očekivati da budu još agresivniji na svom terenu u Belfastu. TNS je već dugi niz godina najbolji tim iz Velsa, ne računajući one ekipe koje igraju u engleskim ligama, pre svih Kardif i Svonsi. Samo je jednu sezonu tim Konahs Kija bio uspešniji i osvojio naslov šampiona. Prolazak u drugo kolo bio bi lep uspeh za ekipu iz Velsa, a posle bi, uz malo sreće, možda mogli da obezbede i grupnu fazu nekog od takmičenja.

Predlog

Ovo je jedan od n eizvesnijih parova i to se znalo odmah po žrebu. Ambicije svih šampiona iz svih evropskih liga znatno su porasle od kada je promenjen sistem, odnosno od kada je uvedena Liga konferencija. Sada i neki slabiji timovi, odnosno prvaci slabijih liga imaju svoju šansu, a to će pokušati da iskoristi i bolji iz ovog dvomeča. Bliži cilju je TNS, bar za taj jedan gola, a mi i u revanšu očekujemo tvrd meča sa malo golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.