Sreda, 13/07 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
13/07Kruzeiro vs Fluminense1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
11/07/2022 19:05
U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kruzeira i Fluminensea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Kruzeiro

Fudbaleri Kruzeira igraju sjajno ove sezone, a ono što je svakako najbitnije je da je ova ekipa na pravom putu da se vrati u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, što svakako i jeste primarni cilj kada je ovaj šampionat u pitanju.
Visoke ambicije nekadašnji šampion Brazila ima i u brazilskom Kupu, gde mu u revanš meč gostuje Fluminense.
Prvi duel između ova dva tima je završen pobedom gostiju od 1:2, pa je sigurno da će Kruzeiro imati šta da kaže u revanšu.

Fluminense

Što se tiče Fluminensea, ova ekipa se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli brazilske Serije A uz samo tri bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.
Ono što svakako valja napomenuti je podatak da je Fluminense na poslednja četiri meča ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je četvrtoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Seare, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Za kraj, Fluminense ima prednost iz prvog meča osmine finala Kupa, ali sigurno da im predstoji težak posao na gostovanju kod Kruzeira.

Naš predlog

Kruzeiro ima velike ambicije i u Kupu i mišljenja smo da će domaći tim zabeležiti trijumf na ovom susretu, ali je veliko pitanje da li će to biti dovoljno za plasman u četvrtfinale.
Hrabro vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.