Sreda, 13/07 - Fudbal, SAD, MLS
13/07Austin Fc vs Hjuston DinamoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
11/07/2022 19:17
MLS se polako ali sigurno zahuktava a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ostina i Hjustona. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 03:00h.
Ostin

Fudbaleri Ostina se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli zapadne konferencije uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Los Anđeles, što je svakako sjajna stvar s obzirom da je ovo debitantska sezona u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala za ovu ekipu.
Na poslednjih pet susreta Ostin je ostvario čak četiri trijumfa, uz samo jedan remi i to na svom terenu protiv Dalasa, kada je bilo 2:2.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je drugoplasirani tim zapadne konferencije odigrao osam susreta na svom stadionu i ostvario četiri trijumfa, tri remija i samo jedan poraz.

Hjuston

Što se tiče Hjustona, ova ekipa se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli zapadne konferencije uz pet bodova manjka u odnosu na sedmoplasirani Nešvil, a poznato je da je ta sedma pozicija ujedno i poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u plej-of, pa nema nikakve sumnje da ovu ekipu očekuje velika borba za plasman u doigravanje.
Inače, u poslednje vreme Hjuston pruža poprilično loše partije, pa je tako ovaj tim na pet poslednjih susreta ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je jedanaestoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Dalasa kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Sva je prilika da nas očekuje jedan izuzetno efikasan susret zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.