Četvrtak, 14/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
14/07Milsami vs FK PanevezysUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
12/07/2022 15:19
Posle prve utakmice u Litvaniji niko nije stekao prednost. Sada se ekipe sele u Moldaviju, a pitanje ukupnog pobednika i dalje je otvoreno. Meč se igra u četvrtak u 18 časova.
Milsami

Tim iz Orheija je bio treći u prvenstvu Moldavije, i nije bio prava konkurencija najboljim timovima iz ove zemlje u prethodnoj sezoni, Petrokubu i Šerifu. Prvak je Šerif iz Tiraspolja koji je mnogo uradio za fudbal u Moldaviji plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona i pobedom nad Realom u Madridu. Što se Milsamija tiče, oni su prvenstvo završili sa čak 19 bodova manje od šampiona. U prvoj utakmici u Litvaniji uspeli su da sačuvaju svoju mrežu, a na ruku im je išlo i to što je Panevežis igrao sa igračem manje poslednjih pola sata. Pre toga je domaćin bio bolji, činilo se da će bedem Milsamija popustiti, ali je igrač više ipak solidna prednost.

Panevežis

Ovaj tim smo upoznali prošlog leta kada se ozbiljno suprotstavio Vojvodini. Čak su u Novom Sadu odigrali bolje nego na svom terenu. Ni sada nisu uspeli da postignu pogodak kao domaćini, Milsami je uspeo da sačuva svoju mrežu, pa ako žele u naredno kolo kvalifikacija, Litvanci moraju da daju barem gol u Moldaviji. Litvanski šampionat je u toku, Panevežis je trenutno drugi na tabeli sa pet bodova manje od vodećeg tima, ekipe Žalgirisa iz Kaunasa. Iz 18 utakmica uspeli su da 11 puta izvuku pobedu, ali su doživeli i 4 poraza, uz tri remija. Imaju najbolju odbranu u ligi i primili su najmanje golova.

Predlog

Pred prvi meč favorit za prolaz dalje bio je tim iz Litvanije. Međutim, Panevežis nije uspeo da ostavri prenost nakon 90 minuta igre na svom terenu, ali je jedan deo meča odigrao sa igračem manje, pa im se to mođe uzeti kao olakšavajuća okolnost. Ne očekujemo goleadu ni u revanšu, oba tima ćče igrati prezno, pa je najrealnije da još jednom bude malo pogodaka. Za 0-2 gola u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.