Sreda, 13/07 - Fudbal, Japan, Emperor Cup
13/07Vissel Kobe vs Kashiwa Reysol1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
12/07/2022 23:12
U sredu nas očekuju nekoliko veoma zanimljivih duela u okviru japanskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kobea i Kašive. Susret između ova dva tima je zakazan za 12 časova.
Kobe

Fudbaleri Kobea nakon katastrofalnog starta šampionata u poslednje vreme pružaju poprilično dobre partije.
Naime, Iniesta i drugari su vezali tri trijumfa, pa se u ovom trenutku nalaze na šesnaestom mestu na tabeli Džej lige, koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je šesnaestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan poprilično dobar meč na gostovanju kod "fenjeraša" Ivate i slavio sa 0:1.

Kašiva

Što se Kašive tiče, za razliku od Kobea, ovaj tim je fenomenalno startovao u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga japanskog fudbala, međutim kako vreme prolazi tako i Kašiva pruža sve slabije partije.
Naime, na četiri poslednja susreta petoplasirani tim na tabeli je doživeo čak tri poraza uz jedan trijumf i to baš u prošlom kolu kada je Kašiva odigrala konačno jedan dobar meč i pobedila domaći Sagan Tosu sa 0:1.

Naš predlog

Iako ovde ne treba očekivati previše golova, prednost ipak dajemo Inijesti i drugarima i hrabro vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.