Četvrtak, 14/07 - Fudbal, Argentina, Kup Argentine
14/07Lanus vs Godoj KruzUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
12/07/2022 23:28
Sredinom nedelje nas očekuju i mečevi argeninskog Kupa, a ovoga puta smo za vas analizirali susret između Lanusa i Godoj Kruza. Meč između ove dve ekipe je na programu od 23:30h.
Lanus

Malo ko je zaista očekivao da će fudbaleri Lanusa pružati ovoliko slabe partije u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga argentinskog fudbala.
Naime, ova ekipa se u ovom trenutku nalazi na katastrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Lanus odigrao još jedan meč sa dosta golova, pošto je na svom terenu ova ekipa poražena od Urakana, a krajnji rezultat tog susreta je bio 2:3, što je bio već četvrti poraz za Lanus na sedam odigranih susreta.

Godoj Kruz

Što se Godoja tiče, ova ekipa u veoma lepom raspoloženju putuje na gostovanje kod Lanusa, s obzirom da je ova ekipa u prošlom kolu ostvarila veliki trijumf na gostovanju kod aktuelnog šampiona River Plejta, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Trenutno se ovaj tim nalazi na visokom petom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Njuel pa je sigurno da svi navijači ove ekipe imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo.
U gostima je do sada Godoj Kruz odigrao četiri susreta i doživeo dva poraza, uz jedan trijumf i jedan remi.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj duel donese baš dosta golova što uostalom i jeste tradicija kada se sastaju ove dve ekipe, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.