Petak, 15/07 - Fudbal, Argentina, Primera
15/07CA Central Córdoba vs Patronato1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/07/2022 21:09
U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana pa smo za vas ovog puta analizirali duel argentisnkog šampionata između Sentral Kordobe i Patronata. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Sentral Kordoba

Fudbaleri Sentral Kordobe imaju dosta problema ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli sa osam osvojenih bodova.
Primarni cilj će sasvim sigurno biti opstanak u društvu najboljih, a deluje da to ne bi smelo da se dovede u pitanje.
Inače, u prošlom kolu je Sentral Kordoba u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak četiri golova remizirala na gostovanju kod Estudijantesa, kada je bilo 2:2.

Patronato

Što se tiče Patronata, i ova ekipa ima velikih problema na startu ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnijeg ranga argentinskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na dvadesetom mestu na tabeli uz primera radi isti broj bodova kao i šesnaestoplasirana Sentral Kordoba, kod koje između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je dvadesetoplasirani tim na tabeli argentinske Superlige doživeo poraz na svom terenu od Arsenal Sarandija, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Utisak je da ovde ne bi trebalo da bude previše golova, ali i pored toga smo mišljenja da je nakon one pobede u prvom kolu nad Bokom Juniors, konačno došlo vreme za jedan domaći trijumf Sentral Kordobe pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.