Petak, 15/07 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
15/07Palmeiras vs Sao PauloUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
13/07/2022 23:35
U noći između četvrtka i petka nas očekuje poslednji meč osmine finala brazilskog Kupa u kom će Palmeiras na svom terenu ugostiti Sao Paulo. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Palmeiras

Poznato je da ja Palmeiras prošle sezone i drugi put zaredom došao do naslova prvaka Južne Amerike, a ovoga puta će primarni cilj biti osvajanje brazilske Serije A.
Trenutno se popularni "Zeleni" nalaze na prvom mestu na tabeli ali uz samo bod viška u odnosu na drugoplasirani Korintijans koji igra sjajno ove sezone.
U prošlom kolu je lider na tabeli samo remizirao na gostovanju kod Fortaleze, a taj meč je mimo svih očekivanja završen bez golova.

Sao Paulo

Svakako da će Sao Paulo imati velike ambicije u brazilskom Kupu, a trenutno se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli brazilske Serije A uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras, kod koga između ostalog i gostuju u okviru revanš meča osmine finala Kupa.
Inače, u prošlom kolu su izabranici legendarnog Rožerija Senija remizirali na gostovanju kod Atletiko Mineira, kada nije bilo golova, što je svakako sjajan rezultat s obzirom da su Hulk i drugari aktuelni šampioni Brazila.

Naš predlog

Svakako da je Palmeiras veliki favorit na ovom duelu, ali pre toga vam predlažemo da se fokusirate na golove kojih će po našem mišljenju i te kako biti na ovom susretu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.