Petak, 15/07 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
15/07Honka vs LahtiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
13/07/2022 23:42
Finsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava a za vas smo ovog puta analizirali duel između Honke i Lahtija. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Honka

Fudbaleri Honke pružaju zadovoljavajuće partije u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga finskog fudbala, a trenutno se ova ekipa nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani KUPS, koji je na pravom putu da ove sezone prekine dugogodišnju dominaciju Helsinkija.
Na poslednjih pet mečeva Honka je ostvarila tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod SJK-a kada je bilo 3:2.

Lahti

Što se tiče Lahtija, sva je prilika da će primarni cilj ove ekipe biti opstanak u društvu najboljih, pošto se u ovom trenutku ovaj tim nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli.
Na poslednjih pet susreta ova simpatična ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, pa slobodno možemo konstatovati da jedanaestoplasirani tim na tabeli u poslednje vreme ima baš dosta problema.
Inače, u prošlom kolu je Lahti doživeo novi poraz i to na gostovanju kod prvoplasiranog KUPS-a kada je bilo 4:0.

Naš perdlog

Honka ne bi trebalo da ima previše problema na ovom susretu koji bi vrlo lako mogao da nam donese i veliki broj golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.