Petak, 15/07 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
15/07Khimki vs Zenit1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
13/07/2022 23:49
Ovog vikenda startuje i ruska Premijer liga, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Himkija i Zenita. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Himki

Fudbaleri Himkija su prošlu sezonu završili na trinaestom mestu na tabeli a zanimljivo je da je ta trianesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju šampionata znači baraž meč sa timom iz druge lige o opstanku u društvu najboljih.
Na sreću, klub iz Podmoskovlja je nekako uspeo da se spasi selidbe u niži rang i to pošto je u dvomeču bio bolji od SKA Habarovska.
Prvi meč je SKA dobio rezultatom 1:0, a onda kada je to bilo najpotrebnije, Himki je u revanšu slavio sa 3:0 i obezbedio opstanak u društvu najboljih.

Zenit

Fudbaleri Zenita su prošle sezone bez većih problema odbranili naslov prvaka Rusije, a kako sada stvari stoje utisak je da je ekipa iz Sankt Peterburga i ovog puta najveći favorit za odbranu šampionske titule.
Sjajna uvertira pred početak ruske Premijer lige desila se pre nedelju dana kada je Zenit u finalu Superkupa demolirao Spartak iz Moskve, a taj meč je završen rezultatom 4:0, uz podatak da je aktuelni šampion Rusije vrlo lako mogao da čak i ubedljivije slavi na tom susretu.

Naš predlog

Sve osim pobede Zenita bi bilo prvorazredno iznenađenje, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.