Subota, 16/07 - Fudbal, Srbija, Superliga
16/07Crvena zvezda vs KolubaraUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 4.50
8 / 10 Ulog
16/07/2022 04:56
U subotu se nastavljaju mečevi drugog kola srpskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Crvene zvezde i Kolubare. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Crvena Zvezda

Crveno-beli i ovog puta imaju najviše moguće ciljeve, a sigurno je da je sve fudbalere ovog tima obradovao remi Partizana u drugom kolu na gostovanju kod Radničkog iz Niša, pa bi četa Dejana Stankovića već nakon dva gola mogla da malo pobegne najljućem rivalu.
U premijernom susretu novog prvenstva Zvezda je bez većih problema na svom terenu demolirala upravo Radnički iz Niša, a taj duel je završen rezultatom 4:0, uz podatak da je pravo čudo kako gostujuća ekipa u prvih pola sata igre nije uspela da postigne makar jedan gol.

Kolubara

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da će primarni cilj fudbalera Kolubare biti opstanak u društvu najboljih, što je između ostalog izboreno i prošle sezone.
U prvom kolu najkvalitetnijeg ranga srpskog fudbala Kolubara je odigrala jedan dobar meč na svom terenu protiv Radničkog iz Kragujevca koji je na kraju završen rezultatom 1:1.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Kolubara prošle sezone doživela pravu katastrofu na svom terenu od aktuelnog šampiona Srbije, pošto je taj meč završen rezultatom 1:7.

Naš predlog

Utisak je da je Crvena zvezda uvek posebno inspirana protiv Kolubare pa deluje da nas očekuje pregršt golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 5+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.