Subota, 16/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
16/07Atletiko PR vs Internacional SCDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
16/07/2022 05:03
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Paranensea i Internasionala. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Atletiko Paranense

Fudbaleri Atletiko Paranensea igraju zadovoljavajuće ove sezone što će nam najbolje potvrditi i podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Kopa Libertadores.
Da stvari budu još bolje po sve navijače ovog kluba, Paranense u ovom trenutku ima samo tri boda manjka u odnosu na vodeći Palmeiras pa je još uvek sve otvoreno.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli doživeo poraz na gostovanju kod Gojasa, kada je bilo 2:1.

Internasional

I fudbaleri Internasionala takođe igraju dosta dobro u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, što svakako odlično potvrđuje i trenutno treće mesto na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na vodeći Palmeiras.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa ostvarila veoma važnu pobedu na domaćem terenu protiv Amerike Mineiro, a taj susret je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su partije u gostima u pitanju, Internasional je do sada ostvario tri trijumfa, četiri remija i samo jedan remi.

Naš predlog

I jedni i drugi će sasvim sigurno ići na trijumf, što nam potencijalno može doneti golove na obe strane zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.