Nedelja, 17/07 - Fudbal, SAD, MLS
17/07Atlanta Junajted vs Orlando CityDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
17/07/2022 08:06
Nije još puno ostalo do početka plej-ofa u MLS-u, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Atlante i Orlanda. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Atlanta

Sigurno da smo dosta više očekivali od fudbelara Atlante, a trenutno se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli istočne konferencije i kako sada stvari stoje nekadašnjem šampionu MLS-a predstoji velika borba za plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Atlanta posle dosta vremena odigrala jedan dobar meč na svom terenu i savladala Solt Lejk, a taj duel je završen rezultatom 2:1, nakon čega ova ekipa ima samo tri boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Šarlot, a poznato je da je sedmo mesto poslednje koje donosi plasman u doigravanje.

Orlando

Što se tiče Orlanda, generalno, ovaj tim igra sjajno ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz deset bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Filadelfiju.
Na poslednjih pet mečeva Orlando je dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, i to u prošlom kolu kada je petoplasirani tim na tabeli istočne konferencije remizirao na gostovanju kod Kolorada, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
U gostima je Orlando do sada ostvario tri trijumfa, pet remija i dva poraza.

Naš predlog

Iako je poznato da Atlanta ume da odigra dosta dobro na domaćem terenu, ne treba zaboraviti da nekadašnji šampion Amerike na ovom susretu neće moći da računa na čak osmoricu fudbalera, mišljenja smo da će Orlando to umeti da iskoristi i uspe da ostane neporažen, pa vam savetujemo da odigrate duplu šansu X2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.