Ponedeljak, 18/07 - Fudbal, Norveška, 1st Division
18/07Start vs Sandnes UlfUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
18/07/2022 08:17
U ponedeljak je na programu nekoliko mečeva norveške druge lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Starta i Sandnesa. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Start

Fudbaleri Starta igraju dosta slabije nego što su svi to očekivali i kako sada stvari stoje utisak je da ovoj ekipi predstoji velika borba za plasman u plej-of, što između ostalog i jeste primarni cilj.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na osmom mestu na tabeli uz tri bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu ekipu na tabeli, a poznato je da je to šesto mesto i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Start slavio na gostovanju kod Osla, kada je bilo 0:1.

Sandnes

Što se tiče Sandnesa, i ovaj tim ima potpuno iste ciljeve kao i njihov protivnik na ovom susretu.
Trenutno se Sandnes nalazi na šestom mestu na tabeli za koje smo malopre napomenuli da je poslednje koje donosi plasman u doigravanje na kraju sezone.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario dva trijumfa, doživeo dva poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je Sandnes u jednom sjajnom susretu slavio na svom terenu protiv Ranhajma, a taj meč je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Sve ukazuje na to da će ovo biti jedan duel sa baš dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.