Ponedeljak, 18/07 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
18/07Haka vs Inter Turku1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/07/2022 08:34
Finsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hake i Inter Turkua. Meč između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Haka

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata, fudbaleri Hake pružaju sjajne partije u poslednje vreme.
Naime, ova ekipa na četiri poslednja susreta ne zna za trijumf, a u tom periodu je Haka ostvarila dva trijumfa i dva remija nakon čega se nalazi na sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirani Inter Turku koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod HIFK-a, a taj meč je završen rezultatom 0:2.

Inter Turku

Što se Intera tiče, ovaj tim trenutno drži šestu poziciju na tabeli za koju je poznato da je ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
Na pet poslednjih susreta ova simpatična ekipa je ostvarila dva trijumfa, dva remija i jedan poraz.
Nažalost, u prošlom kolu je tim iz Turkua poražen na gostovanju kod Lahtija, a taj meč je završen rezultatom 2:1, što je bio peti poraz za ovu ekipu koja je pored toga ostvarila isto toliko trijumfa, ali i tri remija.

Naš predlog

Mišljenja smo da je domaćin trenutno u boljoj formi i da će slaviti na ovom susretu zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.