Sreda, 20/07 - Fudbal, Argentina, Primera
20/07Argentinos Juniors vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
18/07/2022 20:02
Ovogodišnje izdanje argentinske Superlige se igra po ubrzanom principu a za vas smo ovog puta analizirali duel između Argentinos Juniorsa i Boke Juniors. Meč između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Argentinos Juniors

Fudbaleri Argentinos Juniorsa igraju sjajno ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa trenutno nalazi na sjajnom četrvtom mestu na tabeli, ali uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Godoj Kruz.
Argentinos igra sjajno u poslednje vreme, pošto je ovaj tim na tri poslednja susreta ostvario isto toliko trijumfa, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je tim koji se nalazi na deobi prvog mesta slavio na gostovanju kod Barakasa, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Boka Juniors

Sigurno je da smo od Boke Juniors očekivali dosta bolje partije u ovogodišnjem izdanju argentinske Superlige, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo četiri boda manjka u odnosu na lidera na tabeli.
Ono što je posebno teško palo svim navijačima Boke je eliminacija njihovog kluba iz Kopa Libertadores, nakon čega je smenjen trener.
Inače, u prošlom kolu je tim sa "Bombonjere" konačno odigrao jedan dobar meč i slavio na svom terenu protiv Taljeresa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Utisak je da je samo pitanje vremena kada će Boka proigrati zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.