Utorak, 19/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
19/07Mitjiland vs AEK Larnaca1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/07/2022 08:35
U utorak su na programu mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Mitjilanda i AEK-a iz Larnake. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 45 minuta.
Mitjiland

Prošle sezone se danska ekipa nije proslavila u evropskim takmičenjima pošto je u grupnoj fazi Liga Evrope zauzela treće mesto, što je ovom timu donelo plasman u nokauf fazu Lige konferencija, gde je danski predstavnik odmah eliminisan.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnijeg ranga danskog fudbala, u ovom trenutku se Mitjiland nalazi na sredini tabele, a u prvom kolu je ovaj tim remiurao na svom terenu protiv Randersa.

AEK Larnaka

Što se tiče AEK-a iz Larkane, kiparski predstavnik je sezonu završio na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Apolon, a ono što je važno napomenuti je da Kipar od nedavno ima dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Kiparski predstavnik je odigrao nekoliko zanimljivih pripremnih mečeva, a u poslednjoj proveri pred početak kvalifikacija za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, AEK je remizirao sa APOELOM, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Bez sumnje je kvalitet na strani domaćina zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.