Sreda, 20/07 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
20/07Maccabi Haifa vs Olimpijakos1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
20/07/2022 07:45
U sredu se nastavljaju kvalifikacije za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Makabija i Olimpijakosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Makabi

Fudbaleri Makabija su ponovo došli do titule šampiona Izraeala, što je ovom timu i obezbedilo plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Na kraju je ovaj tim imao čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Ber Ševu, pa slobodno možemo konstatovati da je titula bila i više nego zaslužena.
Proteklog vikenda je odigran Superkup Izraela u kom su snage odmerile upravo ove dve ekipe, međutim. ovog puta je Ber Ševa na kraju došla do trijumfa, i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Olimpijakos

Fudbaleri Olimpijakosa će učiniti sve da se posle nekoliko godina pauze ponovo nađu u grupnoj fazi Lige šampiona.
Tim iz Pireja je prošlu sezonu završio na prvom mestu na tabeli uz čak devetnaest bodova viška u donosu drugoplasirani PAOK.
Grčki tim i u novu sezonu ulazi svakako kao najveći favorit, a kada su u pitanju pripremni mečevi uoči početka šampionata i kvalifikacija za Ligu šampiona, Olimpijakos se baš i nije proslavio, a u generalnoj probi pred početak kvalifikacija Oli je poražen od Arisa sa 2:1

Naš predlog

Utisak je da Olimpijakos ima dosta više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, zbog čega vam savetujemo da probate sa čistom dvojkom za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.