Četvrtak, 21/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
21/07Korintijans vs Koritiba1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/07/2022 07:59
Brazilska Serija A se i ovog puta igra po ubrzanom principu a za vas smo ovog puta analizirali duel između Korintijansa i Koritibe. Meč između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Korintijans

Sigurno je da su fudbaleri Korintijansa najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a to će nam najbolje pokazati i trenutna tabela pošto se popularni "Timao" u ovom trenutku nalazi na trećem mestu uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.
Sigurno je da dobro raspoloženje fudbalere Koritijansa nije promenilo ni nakon poraza u prošlom kolu od Seare na gostovanju kada je bilo 3:1, a poznato je da Korintijans daleko bolje igra na svom terenu.

Koritiba

Što se tiče Koritibe, apsolutno nema nikakve sumnje da će primarni cilj ovog puta ponovo biti opstanak.
U ovom trenutku se Koritiba nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i prva bezbedna pozicija na tabeli koja i naredne godine donosi igranje u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je Koritiba očekivano doživela poraz kod favorizovanog Flamenga a taj duel na popularnoj "Marakani" je završen rezultatom 2:0.

Naš predlg

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da Korintijans ne bi trebalo da ima većih problema na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.