Četvrtak, 21/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
21/07Gzira United vs Radnički Niš1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
20/07/2022 21:27
Od četvrtka se nastavljaju kvalifikacije za Ligu konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Gzire i Radničkog iz Niša. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Gzira

Fudbaleri Gzire su prošlu sezonu završili na četvrtom mestu na tabeli što je ovom timu između ostalog i donelo plasman u kvalifikacije za treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
U pretkolu kvalifikacija ovaj tim je bio bolju u dvomeču od Atletik Eskaldesa.
Prvi duel je završen rezultatom 1:1, dok je u revanšu u kom je Atletik Eskaldes bio domaćin Gzira došla do trijumfa i to nakon produžeta, a pobedonosni pogodak delo je Džefersona u 105. minutu susreta.

Radnički Niš

Što se tiče Radničkog, tim iz Niša je uz dosta sreće prošle sezone došao do četvrte pozicije i plasmana u kvalifikacije za Ligu konferencija.
U novoj sezoni paklen raspored za izabranike Tomislava Sivića koji su prvo poraženi na gostovanju kod aktuelnog šampiona Crvene zvezde sa 4:0, da bi nakon toga na svom terenu odigrali jedan fenomenalan meč protiv vicešampiona Partizana, koji je završen rezultatom 3:3, i to nakon gola koji su primili u sedmom minutu sudijske nadoknade kada je Rikardo pogodio sa penala.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je barem na papiru Radnički veliki favorit u ovom dvomeču zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.