Četvrtak, 21/07 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
21/07Raków Częstochowa vs Astana1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/07/2022 08:21
U četvrtak je na programu pregršt mečeva kvalifikacija za Ligu konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rakova i Astane. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Rakov

Fudbaleri Rakova su bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje prošlog izdanja poljske Ekstraklase, pošto je ovaj tim mimo svih očkeivanja na kraju došao do drugog mesta na tabeli što je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
U međuvremenu je započeo novi šampionat, a uvertira za to je bio Superkup u kom je Rakov došao do trofeja nakon trijumfa nad aktuelnim šampionom Lehom, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče Ekstraklase, u prvom kolu prvenstva ova ekipa je slavila protiv Varte sa 1:0.

Astana

Što se Astane tiče, tim iz Kazahstna je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Tobol koji je između ostalog na kraju i došao do titule, i to mimo svih očekivanja.
Ta pozicija je donela ovom timu plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, ali ipak kazahstanska ekipa nije imala sreće pri žrebu pošto je za protivnika dobila poljski Rakov.
Inače, u poslednjem kolu ovogodišnjeg izdanja kazahstankosg fudbala, Astana je slavila na svom terenu protiv Šamroka sa 5:2.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj meč donese dosta golova, ali pre toga ipak prednost dajemo domaćinu i savetujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.